Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar'ın Odamızı Ziyareti

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar, Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Karacabey'in istihdam durumu, Arabuluculuk sisteminin avantajları ve İŞ-KUR hizmetlerinin Karacabey'e ulaşması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Odamızda faaliyete geçen İŞ-KUR Hizmet Noktasının daha etkin çalışabilmesi için gerekenler konusundaki taleplerimiz Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü tarafından Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar'a iletildi.

Müsteşar Yardımcısı Osman Arıkan Nacar da çalışmak ve iş yapmak isteyenin her zaman yanında olduklarını, Başkan Güncü tarafından kendisine aktarılan hususların ivedilikle değerlendirileceğini ifade etti.