Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Ak Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette Karacabey Bölgesinde yaşanan dolu afeti ve bölge tarımının genel sorunları ile ilgili istişareler yapılırken; Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü tarafından ilçemiz sanayisi, ilçemizdeki ticari hayat ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetleri hakkında bilgiler verildi ve ilçemizdeki sanayicilerin talepleri Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na iletildi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da, hükümetteki yeni görevinin kendi şahsiyetinde aslında tüm Bursa’ya verildiğini belirterek, çalışmalarını bu bilinçle sürdüreceğini ifade etti. Çavuşoğlu, bölgede yaşanan sorunları bildiğini ve bölge insanının taleplerini yerine getirebilmek için tüm gücüyle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.