T.C. Ekonomi Bakanının Venezuela Ziyareti Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, T.C.Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen; Bakan Nihat Zeybekçi eşbaşkanlığındaki bir heyetin, 2018 yılı Ocak ayı sonunda Venezuela'ya bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü bildirilmektedir. Bu kapsamda, ilgili heyetin ziyaretine ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Venezuela ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin TOBB'a bildirilmek üzere en geç 16 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirilmesi(ozcan@karacabeytso.org.tr) gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

SAYGILARIMIZLA