Gıda Sektörü Alım Heyeti Hakkında

Sayın Üyemiz,

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınan yazıda; Gıda UR-GE Projesi kapsamında; 26 - 30 Nisan 2017 ve 27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Gıda sektörüne yönelik olarak "Alım Heyeti" faaliyeti gerçekleştirildiği belirtilmiş ve faaliyet kapsamında yaklaşık 40 ülkeden 300 iş adamının yeni iş bağlantıları kurmak için Bursa'ya getirildiği bildirilmiştir.

Gıda UR-GE Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin başarılı olmasının ardından, firmaların talepleri doğrultusunda 17 - 21 Nisan 2018 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde yeni bir etkinlik gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi ve katılım talepleriniz için Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE Proje Uzmanı Melike ÖZKAYMAK (mozkaymak@btso.org.tr - 0 224 294 85 27) ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.