Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, TOBB AB Uyum Komisyonu Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74.Genel Kurulu’nda Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin iş dünyasını ilgilendiren konularını takip etmek amacıyla kurulan TOBB AB Uyum Komisyonu Üyeliğine yeniden seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, 25 Mayıs 2018 tarihinde yapılan AB Uyum Komisyonunun ilk toplantısında başkan yardımcılığına seçildi.

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü'nün yanı sıra Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kuşoğlu, Kocaeli Sanayi Odası Meclis Üyesi Filiz Akkaş, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş katıldı.

TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Bafra TSO Başkanı Göksel BAŞER, Türkiye’nin AB üyelik süreci ve AB Üyeliği ile ilgili TOBB çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantı, komisyon üyelerinin AB süreci ile ilgili görüş ve önerilerinin alınması ve AB Uyum Komisyonu’nu tarafından yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi ile tamamlandı.