Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, TOBB AB Uyum Komisyonu Toplantısına Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 74.Genel Kurulu’nda Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin iş dünyasını ilgilendiren konularını takip etmek amacıyla kurulan TOBB AB Uyum Komisyonu Üyeliğine ve komisyonun 25 Mayıs 2018 tarihinde yapılan ilk toplantısında başkan yardımcılığına seçilen Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, AB Uyumu Komisyonunun toplantısına katıldı.

Toplantıda Türkiye’nin AB üyelik süreci ve AB Üyeliği ile ilgili TOBB çalışmaları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi, komisyon üyelerinin AB uyum süreci ile ilgili görüş ve önerileri alındı ve AB Uyum Komisyonu’nu tarafından yapılacak çalışmaların değerlendirildi.