Karacabey Meslek Kuruluşları Güçbirliği Platformu Toplantısı Gerçekleştirildi

Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirilen Karacabey esnaf, tüccar ve sanayicisinin ortak sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıya; Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Karacabey Demirci Marangoz ve Benzerleri Odası Başkanı Nedim Sındıran, Karacabey Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Altıparmak, Karacabey Kahveciler Aşçılar Köfteciler Gazozcular ve Tatlıcılar Odası Başkanı, Burhan Altıntaş, Karacabey Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Nusret Orumdaş, Karacabey Terziler ve Benzerleri Odası Başkanı Şerafettin Barbaros, Karacabey Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İlhami Kösem, Karacabey Kunduracı Saraç ve Benzerleri Odası Başkanı Kamil Başpınar, Karacabey Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay, Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen ve Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Yağcı katıldı.

Toplantıya katılan esnaf odası başkanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Naci Güncü “Hem odamız ve esnaf odaları üyelerini hem de ilçe halkını yakından ilgilendiren sorunları tespit ederek çözümü noktasında öneriler geliştirmek üzere gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları faydalı ve gerekli buluyoruz. İlçe ekonomisini oluşturan üyelerimizin sorunlarına çözüm arayarak, sonuçları ilgili mercilere sunacak ve takipçisi olacağız. Ortaya koyduğumuz bu birlikteliğin ve istişare kültürünün yaygınlaşmasını temenni ediyoruz. İlçemizi dolayısıyla üyelerimizi ve ailelerini yakından ilgilendiren önemli yatırımlar ve düzenlemelerde görüş alışverişinde bulunulmasını elzem olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bugün yapılan toplantının bir değerlendirme ve tespit toplantısı olduğunu vurgulayan Başkan Güncü; "Düzenli olarak gerçekleştirme kararı aldığımız birliktelik toplantılarını verimli ve çözüm odaklı olarak sürdüreceğiz." dedi.

Esnaf odaları başkanları da toplantıyı düzenleyen Karacabey TSO Yönetimine teşekkür ederek başladıkları konuşmalarında, üyelerinin ve dolayısıyla ilçe halkının sorunlarını ortak bir zeminde çoğulcu bir yaklaşımla değerlendirmenin ve birlikte üretilecek çözüm önerilerinin önemine vurgu yaparak, üyelerinin iş hayatına olumsuz etki eden hususları paylaştılar.