Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Vergi Ödül Töreni Odamızda Gerçekleştirildi

Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından 2016 yılı Vergilendirme Dönemi Kurumlar ve Gelir Vergisi rekortmenleri için teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasındaki programda, Karacabey’in vergi rekortmeni kişi ve kurumları Teşekkür Belgeleriyle onurlandırıldı.

Törene Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey TSO Başkanı Naci Güncü, Bursa Vergi Dairesi Grup Müdürü Nazmi Saraçoğlu, Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya, Bursa Vergi Dairesi yetkilileri ile vergi rekortmenleri katıldı.

Karacabey’in vergi rekortmenleri; Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Bursa Vergi Dairesi Grup Müdürü Nazmi Saraçoğlu, Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya ve Bursa Vergi Dairesi yetkilileri tarafından teşekkür belgeleriyle onurlandırıldı.