Karacabey Ziraat Odası Yeni Hizmet Binası Açılışı

Karacabey Ziraat Odası yeni hizmet binasının açılışı için ilçemize gelen Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli'yi Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü karşıladı.

Karacabey Ziraat Odası yeni hizmet binası açılışına ve sonrasında gerçekleştirilen istişare toplantısına Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü'nün yanı sıra, Meclis Başkanımız H.Fikri Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sezgin Parlaklar, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gökhan Tüydeş, Vahap Aka ve Adnan Sinemce, Meclis Üyelerimiz Gül Öztürk, Mustafa Hari, Ö.Türker Leventoğlu ve Mustafa Oruç katıldılar.

Üyelerimizin talepleri ve yaşadığı sıkıntıları içeren "Karacabey'de Tarım" dosyasını Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli'ye Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü takdim etti.