Milletvekili Mustafa Esgin ve Bursa BŞB Başkanı Alinur Aktaş'ın Odamızı Ziyareti

Ak Parti Bursa Milletvekili Sn. Mustafa Esgin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Alinur Aktaş, Ak Parti İl Başkanı Sn. Ayhan Salman, Karacabey Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Karacabey Belediye Başkan Adayı Sn. Ali Özkan, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Ertem İşcan, Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri ile Karacabey Belediyesi Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adaylarından oluşan heyet Odamızı ziyaret etti.

Heyeti, Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Meclis Başkanımız Hüseyin Fikri Sezer, Meclis Üyelerimiz Gül Öztürk, Adnan Sinemce, Gökhan Tüydeş, İlhan Elbir, Enver Kartal, Adem Surguç, Mustafa Oruç, Zafer Ok, Mustafa Hari ve Ömer Türker Leventoğlu ağırladı.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB

İstihdam Seferberliği 2019