Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası'ndan alınan bir yazıya atfen; Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazının devamında, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m² bedelinin 2820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup; Fuarda sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmektedir.

Fuara ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB