Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası'ndan alınan bir yazıya atfen; Batı Afrika Ülkelerine ihracatın ana basamağı olarak adlandırılan ve 190 milyon nüfusu ile Afrika'nın en önemli ekonomileri arasında yer alan Nijerya'nın ekonomi başkenti Lagos'ta, 4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Ticaret Odası tarafından Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nın gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Yazının devamında, Nijerya 2. Türk Ürünleri Fuarı'nda m² bedelinin 2820 TL olarak tespit edildiği, katılım bedeline tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmekte olup; Fuarda sektörel yerleşimin gerçekleştirileceği, katılımcı firmalara yönelik profesyonel görüşmelerin İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenleneceği belirtilmektedir.

Fuara ilişkin katılım formu ve detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.