Ramazan Yardımları İhtiyaç Sahibi Ailelere Ulaştırıldı

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteğiyle her yıl yapılan Ramazan erzak yardımları bu yıl da muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Odamız imkânları dâhilinde ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) desteği ile her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 740 aileye erzak yardımında bulunuldu. 50 bin TL tutarındaki erzak yardımı Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Karacabey TSO Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü “Yardım paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için azami özen gösteriyoruz. Dağıtımları Meclis Üyelerimiz bizzat kendileri gerçekleştiriyor. Gıda paketlerinin teminini sağlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetimine ve dağıtımda emeği geçen Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve ilçe halkımızın bereketli, hayırlı ve sağlıklı bir ramazan ayı geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB

İstihdam Seferberliği 2019