Bosna Hersek Yatırım ve Ticaret Fırsatları Toplantısı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi(BİGMEV)'nden alınan bir yazıda, Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV), DEİK/Türkiye - Bosna-Hersek İş Konseyi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve Bosna-Hersek Yabancı Yatırımları Destekleme Ajansı (FIPA) işbirliğinde, DEİK/Türkiye - Bosna-Hersek İş Konseyi başkanı Sayın Muzaffer Çilek, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Ekonomi Danışmanı Sayın Adis Alagic ve FIPA Başkanı Sayın Gordan Milinic'in katılımları ile 24 Ekim 2019 Perşembe günü 10:30-12:00 saatleri arasında "Bosna Hersek Yatırım ve Ticaret Fırsatları Toplantısı" düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazının devamında, Avrupa'ya açılan kapı ve bölgenin en düşük vergi oranlarına sahip ülkesi olan  Bosna-Hersek başta tekstil, turizm, bilişim, tarım, hayvancılık, metal sanayii ve ahşap sanayii olmak üzere geniş bir alanda birçok yatırım ve ticaret fırsatı barındırmaktadır. Bosna-Hersek'teki yatırım ve ticaret fırsatlarının yanı sıra teşviklerin ve sektörel bilgilerin önde gelen yetkililer tarafından anlatılacağı söz konusu toplantı kapsamında "Bosna Hersek'te Yatırım ve Ticaret Fırsatları Sunumu" ve akabinde soru-cevap oturumu düzenleneceği ifade edilmiştir.

Bosna-Hersek'teki iş ve yatırım fırsatları hakkında bilgi edinmek veya hali hazırdaki yatırım ve iş süreçlerine dair istişare etmek isteyenlerin toplantıya katılmalarında fayda görülmektedir. Toplantı sırasında Boşnakça-Türkçe tercüme sağlanacak olup toplantı kısıtlı katılımlı ve ücretsiz olacaktır.

Toplantı için buradan kayıt yaptırabilirsiniz

Bilgilerinize sunarız,

Taslak Program

10:30-11:00   Açış Konuşmaları