e-Ticaret ve Dijital İletişim Eğitimi Gerçekleştirildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Karacabey Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının birlikte düzenlediği “e-Ticaret ve Dijital İletişim” konulu eğitim gerçekleştirildi.

Comio Dijital Pazarlama A.Ş. kurucusu ve Bursa Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Mustafa Sönmezay’ın sunumuyla “e-Ticaret ve Dijital İletişim” konulu eğitim Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezgin Parlaklar, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Muammer Üstündağ, Karacabey Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Janset Karaca ve Karacabey Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Oray Üsküdar ile ilçe protokolünden temsilciler de katılım sağladılar.

Eğitimde katılımcılara Dijital Dönüşüm, Dünyada Dijitalleşme, Türkiye’de Dijitalleşme, E-Ticaret Ekosistemi, Türkiye’de E-Ticaretin Durumu, Dünyada E-Ticaretin Durumu, E-Ticarete Başlangıç, E-Ticaret İçin Temel Gereksinimler, E-Ticaretin Avantajı ve Zorlukları, Dijital Reklamlar ve Özellikleri, Türkiye’de E-Ticaretin Geleceği, E-Ticarette Fırsat Sektörler & Ürünler konuları açıklandı.

Katılımcılarda iyi bir izlenim bırakan eğitim programı sonunda katılımcılar bu tarz etkinliklerin devam etmesi konusunda temennilerini iletirken, Karacabey Kadın & Genç Girişimciler Kurulu Başkanları Janset Karaca ve Oray Üsküdar, “Haziran ayında “Bir Girişimcilik Hikâyesi” söyleşisi ve “Protokol Kuralları” eğitimi ile başlattığımız etkinliklerimizde bugün “e-Ticaret” konulu eğitim programı gerçekleştirdik. Bir sonraki eğitim programımız ise bu konunun devamı niteliğinde olan “Sosyal Medya Platformlarında E-Ticaret” başlığında olacak. İlçemizde ihtiyaç duyulan daha birçok eğitim, seminer, söyleşi programı ile Karacabeylilerle buluşmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandılar.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB

İstihdam Seferberliği 2019