İlçemiz Kaymakamı ve Emniyet Müdürünün Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi Ziyareti

İlçemiz Kaymakamı Sn. Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve Emniyet Müdürü Sn. Sakıp Yalta; İnşaatında sona yaklaşılan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ettiler.

Ziyarette Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı ile ilgili detaylar Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü tarafından misafirlerimize aktarıldı.

Konuklarımızın büyük beğenisi kazanan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nin ilçemiz sanayisine büyük güç katacağını ifade ederek; Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü nezdinde Mesleki Eğitim Merkezi inşaatında emeği ve katkısı olan tüm Oda Yöneticilerimize ve Üyelerimize teşekkürlerini ilettiler.