BEBKA 2020 Yılı Teknik Destek ve Fizibilite Desteği Programları Duyurusu

Sayın Üyemiz,

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'ndan alınan yazıda, TR41 Bölgesinde (Bursa, Eskişehir, Bilecik) faaliyet gösteren kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların, bölgesel kalkınma için önem arz eden, bölgesel kalkınmaya ivme kazandıracak çalışmaları için 12.03.2020 tarihi itibariyla "2020 Yılı Teknik Destek ve Fizibilite Desteği Programlarını" başlattığı bildirilmiştir.

Teknik Destek Programı 30.10.2020 tarihine kadar açık kalacak ve başvurular Mart-Nisan, Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos ve Eylül-Ekim aylarını kapsayan ikişer aylık dönemler halinde değerlendirilecektir. Program kapsamında kurumlara mali bir destek sunulmayıp, başvuru sahibi kurumların eğitim ve danışmanlık ihtiyaçları, 75.000 TL'yi (öncelik bazında değişmektedir) aşmamak koşuluyla Ajans tarafından hizmet alımı yoluyla karşılanmaktadır.

Fizibilite Desteği Programı 27.10.2020 tarihine kadar açık kalacak ve bu programa başvuru geldikçe değerlendirmeler yapılacaktır. Program başvuru rehberinde belirtilen öncelikli alanlar ile ilgili fizibilite çalışmaları asgari 25.000 TL ile azami 200.000 TL arasında desteklenecektir.

Teknik Destek ve Fizibilite Desteği Programları hakkında detaylı bilgileri içeren "Başvuru Rehberleri" ile ayrıntılı bilgi www.bebka.org.tr internet sitesinde bulunmaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

SAYGILARIMIZLA