Şereflikoçhisar Ticaret Odası ve Şereflikoçhisar Ziraat Odası'nın Odamızı Ziyareti

Şereflikoçhisar Ticaret Odası Yönetim Kurulu ile Şereflikoçhisar Ziraat Odası Başkanı ve Yöneticilerinden oluşan heyet, Odamızı ziyaret etti.

Şereflikoçhisar heyetini, Odamız Yönetim  Kurulu  Başkanı Naci Güncü, Meclis Başkanı H. Fikri Sezer ve Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Aka ağırladı.

Kurumların projelerinin anlatıldığı ziyarette, birlikte gerçekleştirilecek faaliyetler de ele alındı.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB

Kolay İhracat Platformu