Karacabey TSO Heyetinden Bursa Vergi Dairesi Başkanına Ziyaret

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezgin Parlaklar ve Genel Sekreter Vekili Özcan Kozluca’dan oluşan Karacabey TSO Heyeti, Nuri Karakaş’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatına atanması sonrası Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’na atanan Hüseyin Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü; Karacabey TSO’nun üye yapısı, ilçenin ekonomik gücü, Oda’nın çalışmaları ve Oda Üyeleri hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından kurumlar arasında artan diyalog ve yakın ilişkinin oda üyelerine ve ilçedeki diğer mükelleflere yönelik katma değerli hizmet anlayışına vesile olduğunu belirterek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte çalışmaktan memnuniyet duyulacağını ifade etti.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi inşaatı sırasında Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan alınan vergi istisna belgesinin, inşaata bir hayli katkısının olduğunu belirten Başkan Güncü, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığına bir kez daha teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ise “Vatandaşlarımıza hizmet esaslı anlayışla onlara hak ettikleri kalite ve standartta hizmet sunmaya gayret ediyoruz. Sizlerden bugün aldığımız bilgileri yerinde görmek amacıyla en yakın ilçe ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Mükellefler ile biraraya gelip alacağımız beklenti ve önerileri raporlayarak Bakanlığımıza ileteceğiz. Bizler hep birlikte olmak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak ve kayıt dışı ekonominin önüne geçerek haksız rekabet şartlarını ortadan kaldırmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

TOBB Yurtdışı İş Gezisi KOSGEB

Kolay İhracat Platformu