İl Milli Eğitim Müdürümüzün Karacabey TSO MEM Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer ve Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin yapımını tamamladığımız Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi'ne ziyarette bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Kırbaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger: "İl Milli Eğitim Camiamız adına Oda Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü nezdinde tüm Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerine ve üyelerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum. İçerisinde bulunduğumuz Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi en ileri teknoloji imkanlarla donatılmış. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası herşeyiyle müthiş bir eseri Karacabey'e kazandırmış. Milli Eğitim olarak bizler de bundan sonra ilçe sanayicisi ile birlikte bu okuldan nitelikli elemanlar yetiştirmeye devam edeceğiz." şeklinde ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü de "Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi tüm olanaklarıyla ilçe sanayicisinin ve esnaflarımızın hizmetindedir. Oda üyelerimizin ve ilçemizdeki diğer esnafların en büyük sıkıntılarından olan nitelikli ara eleman ihtiyacımızı burada gerçekleştirilecek eğitim, seminer, mesleki yeterlilik kurumu sınavları ile karşılayacağız. Oda üyelerimiz bu kurumu asla bırakmayacak. Her türlü eğitim, seminer, sınav ve toplantılarını burada gerçekleştirecek. Gece gündüz demeden bu mekanizmayı çalıştırarak ilçemizin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.