Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler-Çin/TMALL

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, T.C Ticaret Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen; T.C Ticaret Bakanlığı'na bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlığımız tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği, bu çerçevede, Guangzhou Ticaret Ataşeliğimiz organizasyonunda, Çin'in en büyük e-ticaret platformlarından TMALL temsilcisinin konuşmacı olarak katılarak, gıda ve içecek ürünlerine yönelik Çin pazarına sınır ötesi e-ticaret yoluyla nasıl girileceği hususunda bilgi paylaşacağı e-sohbet toplantısının 27 Ocak 2021 Çarşamba Türkiye saati ile 14.00'te, İngilizce olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu toplantının detaylarına Birliğimiz Web sayfası "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Ülke Duyuruları/Çin" kısmından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız,