Başhekim Uz. Dr. Muzaffer Şenveli'yi Ziyaretimiz

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Karacabey Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak göreve başlayan Uz. Dr. Muzaffer Şenveli’yi ziyaret etti.
Ziyarette sözlerine COVID-19 salgını süresince özverili çalışmaları sebebiyle tüm sağlık personeline Başhekim Uz. Dr. Muzaffer Şenveli nezdinde teşekkür ederek başlayan Naci Güncü, Bugüne kadar gerek Oda olarak gerekse Üyelerimizin destekleri ile birçok cihaz ve üniteyi Karacabey Devlet Hastanesine kazandırdıklarını, imkânlar dâhilinde ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini belirtirken Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları, üye yapısı ve ilçe ekonomisi hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından Karacabey TSO olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçedeki kurumlarla olan sıkı ilişkinin süreceğini ve Oda tarafından kurumlara gereken desteğin verilmeye devam edileceğini ifade etti.
Başhekim Şenveli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Karacabey’de kurumların ve STK’ların birlikteliği üst seviyede, hastanemize gösterilen ilgi ve destekler için size ve nezdinizde üyelerinize, hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz dedi.