İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek'i Ziyaretimiz

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Meclis Başkanımız H.Fikri Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sezgin Parlaklar, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Gökhan Tüydeş ve Yönetim Kurulu Üyemiz Vahap Aka’dan oluşan Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek’i ziyaret etti.

Ziyarette Karacabey TSO Heyeti tarafından Karacabey’in gıda, tarım ve hayvancılık alanındaki mevcut durumu, potansiyeli, Odaya kayıtlı tarım ve hayvancılık firmaları ile tarım kooperatiflerinin faaliyetlerini Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek’e aktarıldı.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eden Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek ise “Karacabey’in gıda, tarım ve hayvancılık anlamında Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu, ilçedeki potansiyelin birçok ilde bulunmadığını” ifade etti.  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak çalışmalarını bu potansiyelden daha çok nasıl fayda sağlanabileceği konusunda yoğunlaştırdıklarını söyleyen Aytek, Karacabey TSO Heyetinden aldığı bilgilerin bu çalışmaların ilerleyişine çok fazla destek sağlayacağını belirtti