Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarciklioglu ile biraraya geldi

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa Varank, Bursa Valisi Sn. Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Alinur Aktaş, TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG CEO’su Sn. Mehmet Gürcan Karakaş ile birlikte TOGG’un Gemlik’teki fabrika inşaatında incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemeler sonrası Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile biraraya gelen Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü; Yapımını tamamladığımız Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunup, Birlik Başkanımızı Mesleki Eğitim Merkezimizin açılışını yapmak üzere ilçemize davet etti.