İleti Yönetim Sistemi Bilgilendirme Webinarı

Değerli Üyemiz,

Kampanya, duyuru ve tanıtım gibi konuları içeren sms ve mail bildirimlerine devam edebilmeniz için, İleti Yönetim Sistemi (İYS) kayıt işleminizi tamamlamanız gerekmektedir.

İleti Yönetim Sistemi, İşletmelerimizin SMS ve e-posta yoluyla ticari elektronik ileti göndermek için alıcılardan aldıkları onayları saklayıp yönetebilmesine, alıcıların ise onay ve ret hakkını kullanabilmesine, ticari elektronik ileti şikayetlerini iletebilmesine ve yönetebilmesine imkan tanıyan, güvenlik standartlarına sahip ulusal bir veri tabanı sistemidir.

Bu sisteme işletmelerimizin uyumunu sağlamak amacıyla Odamız ve Uyumsoft işbirliğinde Uyumsoft Satış Uzmanı Sayın Cüneyt Acar’ın sunumları ile 7 Nisan 2021 Çarşamba günü saat 11:00'da online ortamda İleti Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştireceğiz.

Webinara https://www.uyumsoft.com/webinars/iysegitimi/07.04.2021/ linki üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız,