Türk Polis Teşkilatı 176. Yıl Ödül Töreni

Türk Polis Teşkilatı’nın 176. kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilen törende, Odamızca Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sağlanan maddi ve manevi katkılardan dolayı, Karacabey Kaymakamı Sn. Tahsin Kurtbeyoğlu tarafından Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Naci Güncü’ye teşekkür plaketi takdim edildi.

Törende ayrıca Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi firmalarımızdan Necmi Akkuş Akaryakıt İnşaat Gıda Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Koçak Otomotiv Petrol ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, İrfan Ülker Harita Mühendislik, Müşavirlik, İnşaat Taahhüt ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi, Üstünpet Akaryakıt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öz Göl Petrol Ürünleri Elektrik İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Seymen Petrol ve Dahili Ticaret /Sadi Seymen, Baranpet Petrol Ürünleri Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, Tavacı Refik Yemek Gıda Hayvancılık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sağladıkları katkılardan dolayı plakete layık görüldüler.

Yörex Fuarı

Kolay İhracat Platformu