Bursa'nın İlk 250 Büyük Firması Sonuçları Açıklandı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 24’üncü kez hazırlanan “Bursa’nın İlk 250 Büyük Firması” araştırmasının sonuçları açıklandı.

Merkezleri Karacabey olan Odamız üyeleri Sütaş Süt Ürünleri Anonim Şirketi altıncı sırada, Proyem Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yedinci sırada, Tarfaş Tarımsal Faaliyetler Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi otuzikinci sırada, Verim Gıda Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi yüzelliikinci sırada, M.S.K. Çelik Dövme Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ikiyüzondördüncü sırada ve Nsk Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ikiyüzkırküçüncü sırada yer aldılar.

Ayrıca Karacabey’de şubeleri olan Odamız üyeleri Limak Uludağ Elektrik A.Ş, UEDAŞ Perakende A.Ş, UEDAŞ Dağıtım A.Ş, Tat Gıda A.Ş, Hastavuk Gıda A.Ş, Köfteci Yusuf A.Ş, Orau Orhan Otomotiv A.Ş, Burulaş-Bursa A.Ş, Sözal Kimya A.Ş, Bursa Beton A.Ş. ve Simge Mat Madencilik A.Ş. firmalarımız da listede yer aldılar.

Odamızı ve İlçemizi gururlandıran üyelerimizi tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Yörex Fuarı

Kolay İhracat Platformu