Bursa Vergi Dairesi Başkanı'nın Odamıza Ziyareti

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol ve Karacabey Vergi Dairesi Müdiresi Şengül Özkaya, Odamızı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Meclis Başkanımız H.Fikri Sezer ve Yönetim Kurulu Üyemiz Adnan Sinemce ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Bursa Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol; Pandemi süreci nedeniyle 1 yıldır erteledikleri iade-i ziyaretlerini bugün gerçekleştirme şansı bulduklarını ifade ederken, 7326 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanunda yer alan başvuru ve ilk taksit ödeme sürelerinin birer ay uzatılmasına ilişkin açıklamalarda da bulundu. “Yapılandırma başvuru ve ilk taksit ödeme süresi tüm mükelleflerimizin yararına olacak şekilde birer ay uzatıldı. Yapılandırma kapsamına giren vadesi geçmiş borcu olan tüm vatandaşlarımızı yapılandırma sürecinden yararlanmak üzere Vergi Dairelerimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü de: “İade-i ziyaretlerinden ötürü Bursa Vergi Dairesi Başkanımıza ve ilçemiz Vergi Dairesi Müdiresine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Karacabey'imizin ve dolayısıyla ilimizin gelişmesi için tüm kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Yörex Fuarı

Kolay İhracat Platformu