İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür'ün Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi Ziyareti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ve Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Meclis Başkanımız H.Fikri Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sezgin Parlaklar ve Okul Müdürü Vedat Kırbaş ev sahipliğinde bulundu.

Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi’nin sadece Bursa'nın değil Türkiye standartlarının üzerinde, modern bir eğitim öğretim yuvası olduğunu ifade eden Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, emeği geçen tüm paydaşlara Meclis Başkanımız ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız nezdinde teşekkürlerini iletti.

Karacabey’in ekonomisi, geleceği ve eğitimi için Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli olan adımları, tüm kurumlarımız ve üyelerimiz ile birlikte atmaya hazır olduklarını belirten heyetimiz, nazik ziyaretleri için İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür ve İlçe Mili Eğitim Müdürü Emin Dingin'e teşekkür ettiler.