Sütaş Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Tarık Tezel, Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi'ni Ziyaret Etti.

Geçmiş dönem Meclis Başkanımız Sütaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Tarık Tezel, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi faaliyetleri ve Üyelerimiz ile yapılabilecek işbirliklerinin değerlendirildiği ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Meclis Başkanımız H.Fikri Sezer ve KTSO Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Kırbaş ev sahipliği yaptı.