8. Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Bu yıl Sekizincisi düzenlenen Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı. Tarım ve hayvancılığın Karacabey'in olmazsa olmazlarından olduğuna dikkat çeken Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü fuar açılışında yaptığı konuşmada "İmalatını yaptıkları tarımsal makine ve ekipmanları 100 ün üzerinde ülkeye ihraç ederek; İlçemizin adını Türkiye’ye ve Dünyanın dört bir tarafına duyuran bugün burada stantları ile aramızda yer alan çok kıymetli sanayicilerimiz, Tarım ürünleri ve tohum üreticisi Üyelerimiz adına Fuarımıza gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetimizi ifade etmek istiyorum. Her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile Ulusal fuar olma yolunda ilerleyen Tarım fuarımızın hayırlı ve bereketli geçmesini diliyor, kalıcı işbirliklerinin kurulmasını temenni ediyorum. Bursa’nın üçüncü büyük ilçesi olan Karacabeyimiz tarımsal üretimi ile Bursa’nın birinci sırasında yer almaktadır. Bu değerlere ulaşmamızda; yılda iki-üç ürün hasatına imkan veren 68 bin hektar verimli tarım arazimizle birlikte Fuarımızda göreceğiniz modern tarım makinelerinin, bitki tohum, besleme ve sulama teknolojilerinin payı büyüktür. Bugün fuarımızı gezerken İlçemizin üstlendiği yeni vizyonu ve çağın getirdiği yeni akımları da göz önünde tutmanızı rica ediyorum." şeklinde konuştu.

14 Mar 2019

Karacabey Ticaret Odası