9. Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Bu yıl Dokuzuncusu düzenlenen Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını açtı. Tarım ve hayvancılığın Karacabey'in olmazsa olmazlarından olduğuna dikkat çeken Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü fuar açılışında yaptığı konuşmada “İmalatını yaptıkları tarımsal makine ve ekipmanları, Dünyanın dört bir yanına ihraç eden Karacabey’li ve  Türkiye’nin dört bir yanından katılan, stantları ile aramızda yer alan çok kıymetli sanayiciler, tarım ürünleri, gübre ve tohum üreticisi üyelerimiz, Her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile Ulusal bir marka olma yolunda ilerleyen fuarımızın hayırlı ve bereketli geçmesini diliyor, Kalıcı işbirlikleri için firmalarımıza verimli olmasını arzu ediyoruz. Yüzölçümü olarak Bursa’nın üçüncü büyük ilçesi konumunda olan ilçemiz Karacabey, tarımsal üretim kapsamında ise birinci sırada yer almaktadır. Bu değerlere ulaşmamızda; Yılda iki ürün hasatına imkân veren 68 bin hektar verimli tarım arazilerimizin yanı sıra, içinde bulunduğumuz fuar alanımızda göreceğiniz modern tarım makinelerinin, bitki tohum, besleme ve sulama sistemleri teknolojilerinin payı da çok büyüktür. Fuarımızı gezip, stantları dolaşırken; Karacabeyimizin üstlendiği vizyona da dikkat etmenizi rica ediyorum. Karacabey’in çiftçisi ve tarıma dayalı sanayicisi olarak bizler üretmeye, ürettiklerimizi ülkemizin yanı sıra dünyanın da dört bir yanına göndermeye devam edeceğiz. Amacımız; Faaliyet gösterdiğimiz her sektörde Karacabey markasının güvenilir ve sağlamlığının dünyanın her yanında bilinir olmasını sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda yıllardır hep çalıştık, bugün çalışıyoruz, yarın da çalışmaya devam edeceğiz “ şeklinde konuştu.

12 Mar 2020