21.Kamu Kalite Sempozyumu
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda; Amacı kamu kuruluşları ile kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının kurumsal kapasitelerini güçlendirmek, yönetim kalitesi konusunda farkındalık oluşturmak olan Kamu Kalite Sempozyumu'nun 2000 yılından beri düzenlendiği belirtilmiştir.
Bu sene 21'incisi düzenlenen Kamu Kalite Sempozyumu Birliğimiz ev sahipliğinde Türkiye Kalite Derneği işbirliğinde 26 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Sempozyum Birliğimiz Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilecek, ana oturumlarda ise TBMM Eski Başkanı Sayın Cemil Çiçek ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Güven Sak yer alacaklardır.
Sempozyuma ilişkin program ekte sunulmuş olup, bu senenin ana teması "Geleceği Şekillendirmek" olarak belirlenmiştir. Sempozyuma katılmak isteyenlerin 20 Mart 2020 Cuma gününe kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
EK: 21.Kamu Kalite Sempozyumu Programı
Bilgilerinize sunarız,
SAYGILARIMIZLA











