• Karacabey TSO'da TSE 1. Gözetim Tetkiki Gerçekleştirildi

Karacabey TSO'da TSE 1. Gözetim Tetkiki Gerçekleştirildi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın hizmet kalitesini arttırarak sürekliliğini sağlamak üzere uyguladığı TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin 1. Gözetim Tetkiki oda hizmet binasında gerçekleştirildi.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Naci Güncü, Meclis Başkanımız Hüseyin Fikri Sezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Gökhan Tüydeş ile Genel Sekreter Özcan Kozluca, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Mehmet Karamanlar, Oda Sicil Memuru Semih Cömert ve TSE İzmir Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Gökhan Karay’ın katıldığı açılış toplantısı ile başlayan tetkik programı, hizmet birimlerinde gün boyu süren incelemeler sonunda tamamlandı.

Genel Sekreterlik, Ticaret Sicil Müdürlüğü, Oda Sicil ve Kalite Birimlerinde, dokümanların ve kayıtların örnekleme metoduyla incelenmesi, ilgili alanlardaki çalışmaların ve şartların gözlemlenmesi suretiyle gerçekleşen tetkikler kapsamında; Odada yürütülen faaliyetlerin TS EN ISO 9001:2015 standartlarına, dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu denetlendi.

Kapanış toplantısında söz alan TSE Baş Tetkik Görevlisi Gökhan Karay; “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın 17 yıldır sahip olduğu TSE Kalite Yönetim Sistemi Belgesi kapsamında TS EN ISO Kalite Yönetim Sistemi Standartları dâhilinde yürütmekte olduğu faaliyetler ile süreç iyileştirme ve geliştirme yönündeki başarılı çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini görmekten Türk Standartları Enstitüsü olarak memnuniyet duyuyoruz. Bu başarılı çalışmalardan dolayı Karacabey TSO Yönetimini ve Personelini tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2005 yılından bu yana sahibi olduğu TSE Kalite Belgesinin 9001:2015 versiyonu kapsamında 2021 yılında yapılan “Belge Yenileme Tetkiki” ile 3 yıllık kullanım hakkı yenilenen Kalite Yönetim Sistemi Belgesinin geçerliliğinin devamına karar verildi.