Akıllı KOBİ Samsun Dijital Dönüşüm Konferansı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, T.C Ticaret Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen; Birliğimiz himayesinde hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları çerçevesinde KOBİ'lerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla 04 Haziran 2024 Salı günü Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Akıllı KOBİ Samsun Dijital Dönüşüm Konferansı" gerçekleştirilecektir. Konferansa ilişkin program ekte sunulmaktadır.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte KOBİ'lerin dijital dönüşüm yolculuğu, dijital iş servisleri, dijital satış kanalları, yenilikçi ödeme sistemleri ve açık bankacılık, dijital pazarlama, KOBİ'ler bilgi hizmetleri süreçleri, İK süreçlerinde dijitalleşme, TOBB Karbon Platformu anlatılacak, oturumlarda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır. Katılım ücretsizdir.

Bilgilerinize sunarız,

ek : 1- samsun